Ювелірні прикраси – тоді, тепер, завжди

У пошуку опори для душевних прагнень людина покладається на вічне. І це не тільки високі поняття та абстрактні цінності. Вироби із золота супроводжують кожного з нас від самого дитинства, підкреслюючи кожну визначну подію пам’ятною прикрасою. Сонячний метал символізує радість, якої ми так прагнемо, що б не відбувалося навколо.

Адже разом з ювелірною новинкою з’являється шанс купити те, чого найбільше не вистачає: силу, щоб здолати нові випробування, впевненість в завтрашньому дні та сміливий вираз свого внутрішнього світу. В чому ж секрет популярності, перевіреної не просто часом, а тисячоліттями?

Ювелірне мистецтво – невід’ємна частина життя

Прикрашати себе почали ще первісні люди. Тоді вони використовували, все, що їм подобалось: насіння, пір’я, кістки, камінці. Та щойно наступила ера обробки металів, як виникли символи статусу та зв’язку з вищими силами – дорогоцінні прикраси. Завдяки м’якості у чистому вигляді золото швидко почали використовувати, тож воно стало ознакою привілейованих верств суспільства.

Більшість давніх цивілізацій Старого та Нового світу обрали саме золото як основу ювелірних традицій. Відданий підхід майстрів того часу дозволив створити справжні шедеври. Але й Середньовіччя не змусило сферу занепасти – ювелірні вироби набули форми релігійних оздоб. І вже в епоху Відродження прикраси знову ускладнилися, відтворюючи політ фантазії. Розвиток торгівельних шляхів дозволив використовувати коштовне каміння з усього світу – смарагди, рубіни, перли та навіть діаманти.

Створювали фамільні прикраси королівських родин та унікальні поєднання згідно зі смаками тих, хто будував нову епоху. З початком промислової революції ювелірна сфера теж наблизилася до кожного, і щойно відступили давні соціальні нерівності, як і сережки з перстнями змогли прикрасити будь-яку жінку.

Нові часи – нові ідеї. Все більше оригінальності, погляду вперед та опори на традиції минулого. Основні тренди задають особливі модельєри, які присвятили життя саме золоту та камінню.

Коштовності від ювелірних домів

Де полягає межа між смаком та буденністю? Чому прості лінії раптом набувають глибокого сенсу? Відповіді знають ті, хто створили цілі імперії прикрас, які глибоко врізались в сучасну масову культуру.

  1. Cartier здобув славу королівського дому моди. Найбільш впізнавані золоті аксесуари в його виконанні: браслет-цвях, який відкривається унікальною викруткою, каблучка Тrinity в трьох кольорах, розкішний браслет (https://zolotoy-standart.com.ua/ua/catalog/braslety/) у формі пантери.
  2. Dior працює з універсальними круглими формами, створюючи сережки-кульки та браслети з логотипом та написами.
  3. Chanel відомі в Україні не лише вишуканими парфумами, а й колекцією ексклюзивних прикрас у білому кольорі золота та діамантів.
  4. Вироби Van Cleef&Arpels не вдасться забути завдяки вдалому дизайну у вигляді листка конюшини, часто виділеного темними вставками.
  5. Tiffany&Co. випускає не лише знамениті каблучки на заручини (https://zolotoy-standart.com.ua/ua/catalog/koltsa-dlya-pomolvki/) та інші прикраси з благородних металів, а й запатентував колір фірмової подарункової коробки.

Звісно ж, це далеко не всі ювелірні доми, а лише найяскравіші з них. І завдяки сучасному підходу ціна на їхні вироби ідеально збалансовує високий рівень виконання та турботу про кожну жінку, яка заслуговує бути красивою.

Які прикраси модні в новому сезоні?

Тенденції змінюються ледь не щодня, а дещо залишається вічною класикою. Тож нинішня ювелірка може дозволити собі сміливі коливання настрою, за якими пильно стежать всі зацікавлені навколо.

Однією з новинок можна вважати тягу до невеликих прикрас, що особливо потішить тих, хто обмежений в бюджеті. Одна яскрава деталь виявиться завершальним штрихом для образу. Ювеліри вже не обмежують себе нічим, виготовляючи прикраси навіть у формі побутових предметів.

Сучасний каталог не обходиться без брошок, які можна носити на сукнях, жакетах та верхньому одязі. А от де можна не економити, так це в кольє, які досі наслідують масивні обриси футуристичних прикрас. Велика кількість вставок та підвіски-літери допоможе засяяти кожній жінці, яка прагне вдало провести день за звичним розпорядком.

Де ж знайти модні прикраси чи щось класичне для душі? В інтернет-магазині «Золотий Стандарт» (https://zolotoy-standart.com.ua/ua/) – місці, де збуваються мрії. Широкий асортимент та зручна навігація, доставка кур’єром в Києві чи поштою по Україні, а також різні варіанти оплати дадуть змогу зробити жадану покупку з користю.

Комментарии закрыты.

  • Русский
  • Українська