Зеленський доручив Залужному відправляти на фронт тилових воєнкомів – Резніков

Новину передано, що глава Міністерства оборони України, Андрій Резніков, повідомив на брифінгу про «серйозну рекомендацію» президента Зеленського головнокомандувачу Збройних Сил України, Валерію Залужному, щодо відправлення на передову лінію вояків, які працюють на тилових посадах. За його словами, замість них на ці посади планується призначити поранених українських захисників, які мають досвід боротьби з російськими окупантами та знають, як правильно проводити мобілізаційну роботу.

Андрій Резніков зазначив, що центрам комплектування та соціальної підтримки потрібні серйозні реформи, та їм буде опікуватися перший заступник міністра, Олександр Павлюк.

Окрім заміни солдатів, які раніше служили на тилі, на захисників, які зазнали поранень на передовій, Резніков також зазначив, що міністерство оборони України продовжує працювати над покращенням умов життя військовослужбовців та їхніх родин.

У рамках цього проекту Міноборони було введено ряд заходів, таких як збільшення розміру допомоги на поховання військовослужбовців, які загинули на фронті, а також виплати щомісячних соціальних допомог родинам загиблих та поранених захисників.

Крім того, було розроблено нові стандарти для житлових умов військовослужбовців, а також запущено проєкт будівництва нового житла для військовослужбовців та їхніх родин.

Міністр оборони також наголосив на тому, що захист національної безпеки та територіальної цілісності України є пріоритетом для української влади, і всі зусилля будуть спрямовані на те, щоб забезпечити максимальний рівень захисту для українських захисників та національної території в цілому.

Комментарии закрыты.

  • Русский
  • Українська