В обласному центрі Волині стартував чемпіонат України з французького боксу

В місті Луцьку стартував Всеукраїнський чемпіонат з французького боксу «САВАТ» серед дорослих, юніорів та юнаків. Протягом трьох днів учасники змагатимуться за звання чемпіона з різних областей України, зокрема з Волинської, Рівненської, Одеської, Харківської, Дніпропетровської, Чернівецької, Івано-Франківської, Львівської та Житомирської.

Чемпіонат розпочався з виконання Гімну України та вшанування пам’яті загиблих, які пожертвували своїм життям захищаючи державу.

У зв’язку з початком змагань, до учасників та організаторів приїхали високопосадовці області. Заступник голови ОДА Юрій Гупало та начальник управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА Олександр Хвіщук привітали спортсменів та побажали їм успіху.

«Від начальника Волинської ОВА Юрія Погуляйка та від себе особисто вітаю усіх зі стартом Всеукраїнських змагань. Дякуємо нашим військовим, завдяки яким ми зараз можемо проводити змагання такого високого рівня. Також надзвичайно приємно, що чемпіонат проходить на Волині. Незалежно від того, хто стане переможцем, всі ви є чемпіонами, адже кожен з вас сьогодні буде віддаватися на повну, щоб досягти успіху. Продовжуйте займатися улюбленою справою та йдіть до вершини. Бажаю провести турнір без травм, і нехай переможе найсильніший», — заявив Юрій Гупало.

Комментарии закрыты.

  • Русский
  • Українська