Усе падає та погіршується: опозиціонер оцінив готовність Росії вести тривалу війну

Україна і Росія знаходяться в стані війни з 2014 року. Є деякі доповіді, що Росія ще має достатньо коштів, щоб продовжувати цей конфлікт. Однак, згідно з журналістом Майклом Накі, необхідно ставитися до таких повідомлень критично. Він наголошує на тому, що Росія поступово урізає соціальні витрати, а офіційні особи натякають на складні часи.

Незважаючи на те, що економіка Росії не зазнала раптового обвалу, вона все ж поступово погіршується. Росія продає нафту за низькими цінами Китаю та Індії, але це не порівняти з тим обсягом торгівлі, який був з Європою. Головна проблема російської економіки полягає в тому, що невідомо, звідки брати гроші у майбутньому.

Щодо фінансування війни, Росія матиме деякі кошти, щоб продовжувати бойові дії. Але варто згадати, що на зброю та обладнання російській армії витрачається дуже багато коштів, і на той час, коли їй потрібно буде ремонтувати та замінювати застаріле озброєння, може виявитись, що коштів вже не залишилося.

Захід поступово збільшує обмеження, що Росію змушує зіштовхуватись зі ще більшими проблемами щодо постачання різних запчастин для військової техніки. Це може ускладнити становище російських окупантів в Україні.

Комментарии закрыты.

  • Русский
  • Українська