42-річна Періс Хілтон вперше отримала запрошення на Met Gala

Американська актриса та модель Періс Хілтон отримала своє перше запрошення на бал Інституту костюма, що буде присвячений пам’яті дизайнера Карла Лагерфельда. Згідно з повідомленням TMZ, Хілтон щаслива з цього приводу та вже обрала дизайнера для свого наряду на килимовій доріжці, але не розкриває його особистість. Бал відбудеться за участю головного редактора Vogue US Анни Вінтур, співачки Дуа Ліпи, тенісиста Роджера Федерера, актрис Пенелопи Крус та Міхаелою Коел. Раніше Періс Хілтон також провела фотосесію зі своїм тримісячним сином Феніксом.

Бал Інституту костюма, відомий також як Met Gala, є одним з найвизначніших подій у світі моди та шоу-бізнесу. Щорічно він проходить в Нью-Йорку в травні місяці, і збирає велику кількість знаменитостей з усього світу. Бал є благодійною подією на підтримку музею костюмів Інституту костюма, який знаходиться в Нью-Йорку. Кожен рік бал присвячується темі, яка визначає дрес-код заходу.

Цьогорічний бал Інституту костюма Met Gala буде присвячений пам’яті видатного дизайнера Карла Лагерфельда, який помер у 2019 році. Тема заходу — «Від Карла до Карла», і вона відображає вплив дизайнера на моду та його спадщину у світі моди. Крім того, на цьому річному балу Інституту костюма будуть вшановувати впливові особистості, які підтримують моду та її розвиток у світі. Співголовами балу будуть головний редактор Vogue US Анна Вінтур, співачка Дуа Ліпа, тенісист Роджер Федерер, актриса Пенелопа Крус та актриса Міхаела Коел.

Комментарии закрыты.

  • Русский
  • Українська