Звіт про доступність медичних закладів для маломобільних груп населення

В сучасному суспільстві існує багато людей, які потребують нашої допомоги. Люди, які не мають можливості нормально пересуватися є більш не захищені серед нас, тому нам треба потурбуватися про них заздалегідь. Верховна Рада України ухвалила закон, в якому передбачено усім медичним закладам та іншим установам отримати звіт про доступність приміщення для маломобільних груп населення. 

Таким чином, усі заклади які потрапляють під цю категорію, повинні отримати звіт про доступність медичних закладів для маломобільних груп населення. Де отримати звіт та замовити оцінку приміщення, розкажуть експерти БТІ ТОВ ”Український інженерно-експертний центр”

 

Як проводять оцінку приміщення — розкажуть експерти 

 

Такий звіт про доступність для людей з обмеженою рухливістю повинні отримати усі медичні заклади, які працюють в Україні. В цьому допоможе компанія БТІ, спеціалісти компанії виїжджають на об’єкт і описують стан вхідної групи, наявність пандусів, маршрут руху відвідувачів, перевіряють чи достатньо широка відстань між стінами, для зручності пересування та освітленість будівлі. Незалежно від сфери використання будови вхід в неї повинен бути обладнаний пандусом. Все це обумовлює документ про доступність приміщення для маломобільних груп населення. Процес виготовлення документа має таку послідовність:

  • проводять обстеження та фотофіксацію;
  • експерти роблять вимірювання;
  • описують перешкоди на маршруті руху або їх відсутність;
  • складають висновок;
  • клієнту видають готовий звіт.

Незалежно від цільового призначення будови експерти БТІ проведуть для вас обстеження та оформлять звіт про доступність медичних закладів для МГН. В обумовлений термін ви отримаєте висновок, який зроблено відповідно до нормативних вимог та законодавчих актів держави. Також ви можете бути впевнені в точності оцінювання, оскільки фахівці використовують відкалібровані прилади та виконують вимірювання будь-якої складності. При виявленні недоліків експерти нададуть рекомендації щодо їх усунення. Також великою перевагою серед компаній БТІ в Києві є доступні та демократичні ціни на всі послуги, і ви можете бути впевнені у високій кваліфікації фахівців в компанії ТОВ ”Український інженерно-експертний центр”. Вартість такої послуги буде розрахована індивідуально і буде залежати від декількох факторів: місцеперебування об’єкта, його розміру та складності. За більш детальною інформацією звертайтесь по номеру +38 067 497 02 21 або відправте заявку на сайті, ми впевнені, що якістю обслуговування та наданням всіх необхідних послуг ви будете приємно здивовані. 

Комментарии закрыты.

  • Русский
  • Українська