Співак Wellboy випустив нову пісню “СТИЛЬ”

Знімання проходили в Києві за декілька днів до інтенсивних ракетних обстрілів, де він встиг знятися біля старовинного корпусу університету імені Тараса Шевченка, парка Шевченка і на скляному пішохідному мосту. У кліпі складно не помітити зміни співака, він став більш дорослим та романтичним. На всі ці зміни вплинула війна та розрив з колишнім продюсером Юрієм Бардашем.

“Сьогодні головна мета кожного з нас – вистояти як фізично, так і емоційно заради перемоги над ворогом. Цією роботою ми хочемо підтримати українців та нагадати, що життя продовжується. Мабуть, чи не кожен у ці дні перебуває у виснаженому емоційному стані та запитує: Веселитися нема чим, суму сто причин. Як від них нам відпочити? Невідомо. Але, попри щоденні новини, від яких стискається серце, такі речі, як кохання, прості побутові позитивні емоції та підтримка один одного завжди актуальні. Це те, що нас врятує, та й безумовно ЗСУ, за що їм низький уклін!”—написав Антон.

Кліп зняв Илья Михайлусь, саундпродюсером виступив Сергій Ранов. Нагадаємо, нещодавно Антон Вельбой випустив славнозвісну пісню “Ворогів на ножі”, яка стала вже хітом та описує міць та єдність українського народу.

 

Комментарии закрыты.

  • Русский
  • Українська