PRESS-ЦЕНТР

ПОВІДОМЛЕННЯ

У соцмережах львів’яни обурюються зупинкою громадського транспорту, яку облаштували на вулиці Науковій. Все ніби нормально - є і дашок, і лавка. Проте заховатися від дощу пасажири там не можуть, бо під ногами - «озеро».

«Не зрозуміло, для чиєї зручності переобладнали зупинку громадського транспорту на вул. Науковій? Гарна плитка стоїть, а люди під дашком не можуть сховатись від дощу, бо в цьому місці утворилось «озеро», про дренаж чомусь ніхто не подумав. Нічого собі «розумна вулиця», - йдеться у дописі.

Читайте також: З 1 грудня може подорожчати проїзд у львівських маршрутках

Дотепники у коментарях жартують:

«Все для людей. Проектант від Бога», «Дуже продумана зупинка, даремно ви так. На випадок вітру - лише дві стіни, на випадок морозу - металева лавка, на випадок дощу – «озеро під ногами». Дашок не прозорий, раптом? На випадок спеки. :)».
 

Читайте також: Більше свіжих новин Львова

Читайте також: Огляд комунальних проблем в Україні

Поділитися
в соціальних мережах

Коментувати

Огляд популярних новин
Читайте також - Комуналка

Обговорюють і коментують
Напишить свій коментар
  • Коментарі 0
  • Правила коментування
  • Гість
  • Коментувати